Instabox

Instabox

Instabox – snabb leverans till paketskåp​

Instabox fungerar riktigt smidigt och är snabbt dessutom! En sak som särskiljer Instabox är att de även levererar på helger.

Med instabox får du din leverans till ett skåp på ett utlämningsställe. Fördelen är att du slipper stå i kö när du ska hämta ut ditt paket. Skåpet öppnar du med hjälp av en PIN-kod som du får i ett SMS när paketet finns tillgängligt för att bli upphämtat. Om du inte hinner själv kan en kompis eller en familjemedlem hämta ut paketet med hjälp av PIN-koden, du behöver alltså inte legitimera dig på plats.

Spåra paket skickat med Instabox

Vill du kolla hur lång tid det tar innan dina prillor är framme? Instabox har en spårningstjänst som är superenkel. Ange ditt mobilnummer eller e-postadress samt paket-id så får du blixtsnabbt svar direkt på nätet var dina prillor håller hus. Ditt paket spårar du genom att klicka här.

Returnera ett paket med Instabox

Returnera en vara som levererats med Instabox är väldigt smidigt. Enklast är att använda dig av länken du fick vid leveransen av ditt paket. Därifrån kan du enkelt skapa en retur för samma försändelse. Om du inte sparat den så kan du även boka en retur med hjälp av ditt telefonnummer eller paket-id på instabox.io/return. När returen skapats får du en PIN-kod som du använder för att öppna skåpet. Lägg in paketet och sen tar Instabox hand om resten.
Tänk på att returen du skapar är giltig i endast 60 minuter så bäst är det att göra det direkt på ditt utlämningsställe.
Har du frågor om Instabox är du mer än välkommen att kontakta vår kundservice. Det finns också användbar information på Instabox egna webbplats: https://instabox.io/se-sv

Kort om Instabox

  • Grundades 2015
  • Svenskt bolag
  • Klimatkompenserade paketleveranser
  • Levererar 7 dagar i veckanBörja handla