budbee

Budbee

BUDBEE GÖR DIN E-HANDEL ÄNNU SMIDIGARE

Budbee är ett smidigt sätt att få sina varor levererade på ett snabbt och kundanpassat sätt. I Budbees egna app kan du enkelt följa din leverans och kommunicera med leverantören ifall din dag ändrats.

Med Budbee kan du välja att få ditt paket levererat antingen hem till din dörr eller till ett ombud som passar. Du väljer själv ett av tillgängliga utlämningsställen för att hämta dina varor. Med en kod hämtar du enkelt ut dina varor utan att behöva stå i kö.

Det bästa med Budbee är att hela deras verksamhet utgår från ett hållbart tänk ur miljösynpunkt. Budbee har en stark vision att göra e-handeln grönare, vilket gör att vi på minprilla.se ser Budbee som ett självklart leveransalternativ att erbjuda våra kunder.

Levererar Budbee på kvällar och helger?
Hemleveranser sker kvällstid och leverans till box sker under dagtid på helgfria vardagar. I vissa städer levererar Budbee även paket på helger om du valt hemleverans.

Var finns Budbee box?
Det enklaste sättet att ta reda på Budbee box finns är genom att ladda ner appen och gå till din profil. Under ”mer information” klickar du på ”Hitta din Budbee box” och får du upp en karta som visar alla utlämningsställen.

Hur länge ligger paket kvar budbee?
Ditt paket ligger kvar i 7 dagar från det att det anländer. Så du har gott om tid att hämta ditt snus även om du inte har möjlighet direkt.

Spåra ditt paket med Budbee

Det enklaste sättet för att hålla koll på din snusorder är genom att ladda ner Budbees app. I appen finns all information om paketet, om det skickats och var det befinner sig. Om du mot all förmodan behöver mer information eller hjälp så hjälper gärna Budbee kundservice dig.

Budbee retur

Du undrar kanske hur du returnerar ditt snus via Budbee? Börja med att kontakta oss på kundservice så ger vi dig mer utförliga instruktioner för hur returen går till. 

Om du har kvar emballaget som du fick din order i, använd det och försegla ordern med tejp. Du använder sedan appen, gå till din order och tryck på ”boka retur”. Efter det väljer du vilken Budbee box du vill lämna paketet till. Budbee hämtar sedan upp paketet och skickar det tillbaka till oss. Tänk på att du endast har två timmar på dig från det att du bokat returen att lämna in paketet. Vi rekommenderar att du gör det när du är redo för att åka eller redan är på plats.

Några korta om Budbee

  • Grundades 2016
  • Arbetar för en bättre e-handelsupplevelse
  • Når 35 miljoner människor i över 5 länder
  • Erbjuder hemleverans eller till paketskåp
  • Hållbarhetstänk och grön vision