IQOS Iluma

IQOS Iluma - nästa generation uppvärmd tobak

IQOS Iluma är en eldriven enhet som ger dig ett alternativ för att få smaken av tobak genom att den istället värmer upp tobak utan eld eller aska. Produkten är endast avsedd att användas av vuxna rökare som inte vill sluta men vill uppleva tobak på ett nytt sätt.

Nästa generation, IQOS Iluma, tar uppvärmd tobak till nästa nivå.
Det innovativa, bladlösa SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™ värmer upp tobaken inuti tobaksstickan. De tillhörande tobaksstickorna TEREA har ett element av metall inuti, vilken värmer tobaken genom induktion. Det gör att tobaken når ett exakt kontrollerat temperaturintervall och denna uppvärmning frigör en ånga som innehåller tobak och nikotin. Eftersom tobaken inte förbränns produceras heller ingen rök eller röklukt. Induktionsuppvärmningen medför även att du inte behöver rengöra enheten efter varje användande.

Laddaren har en välbekant, ergonomisk design. Den ger hållaren kraft till 20 användningar, beroende på batteriets nedbrytning och användning över tid

Observera:

  • IQOS inte till för personer som aldrig rökt eller som har slutat att använda tobak.
  • Vid köp av denna produkt så accepterar ni att tillverkaren PMI får tillåtelse att kontakta er efter köpet för att erbjuda användarsupport. Detta för att tillverkaren PMI vill säkerställa att produkten används på rätt sätt.
  • Förvara utom räckhåll för barn.

Info om de tillhörande tobaksstickorna TEREA

Använd inte SMARTCORE-stickorna TEREA med tidigare generationer av IQOS™, eftersom det kan skada din enhet.

Ta inte heller isär eller svälj SMARTCORE-tobaksstickor eftersom produkten innehåller en vass metalldel som kan orsaka skada om den sväljs. Elementet av metall inuti värmer upp tobaken genom induktion. Förvara utom räckhåll för barn.

Registrera din IQOS och få 60 dagars nöjdhetsgaranti

Nöjdhetsgaranti 60 dagar - garantin erbjuds när du har skapat ett konto på IQOS.com, samt att din enhet är registrerad på ditt konto. Observera att erbjudandet endast gäller vid köp av din första enhet.

Du kan läsa mera om produkten längre ner samt på tillverkarens hemsida.

Visar alla 2 resultat

Visar alla 2 resultat