IQOS Iluma

IQOS Iluma registrera 60 dagar garanti

IQOS Iluma – nästa generation uppvärmd tobak

IQOS Iluma är en eldriven enhet som ger dig ett alternativ för att få smaken av tobak genom att den istället värmer upp tobak utan eld eller aska. IQOS ILUMA, Philip Morris Internationals mest avancerade IQOS-modell. Tack vare det bladlösa SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™ behöver enheten ingen rengöring någonsin och ger en konsekvent smakupplevelse utan eld, aska och lukt av rök.

Enheten är utformad för att endast användas med SMARTCORE kompatibla tobaksstickor. De tillhörande tobaksstickorna TEREA har ett element av metall inuti, vilken värmer tobaken genom induktion. Det gör att tobaken når ett exakt kontrollerat temperaturintervall och denna uppvärmning frigör en ånga som innehåller tobak och nikotin. Produkten är endast avsedd att användas av vuxna rökare som inte vill sluta men vill uppleva tobak på ett nytt sätt.

Varför IQOS ILUMA

IQOS ILUMA värmer tobak istället för att förbränna den och därmed producerar den inte någon eld, aska och ingen lukt av rök.

Uppvärmningen producerar en ånga vilken frigör tobakssmaken och nikotinet, utan eld, aska eller röklukt. Tobaksångan består av vatten och glycerin.

I grunden är det rätt enkelt. IQOS värmer upp tobaken till omkring 350°C. Tillräckligt för att frigöra smak och nikotin – utan att någon förbränning sker.

Samma välbekanta smak som med IQOS DUO med nya fördelar:

  • Inget behov av rengöring av enheten
  • Inget blad – som kan gå sönder
  • Ingen tobak faller ut
  • Mindre lukt
  • Sömlös användning (snabbladdning, back-to-back, autostart)
  • Förstklassig design och estetik

Registrera din IQOS och få 60 dagars nöjdhetsgaranti

Nöjdhetsgaranti 60 dagar – garantin erbjuds när du har skapat ett konto på IQOS.com, samt att din enhet är registrerad på ditt konto. Observera att erbjudandet endast gäller vid köp av din första enhet.

Du kan läsa mera om produkten längre ner på denna sidan samt på tillverkarens hemsida.

IQOS Iluma 60 dagars garanti utan usp text

Visar alla 2 resultat

Visar alla 2 resultat