VOLT

VOLT snus är fritt från tobak, även så kallade nikotinpåsar som erbjuder en helt unik upplevelse. Sortimentet består av många olika smakkombinationer, alla med sin egna speciella karaktär. Välj en styrka som passar dig och beställ snabbt och enkelt från MinPrilla. Vi erbjuder alltid fri frakt och blixtsnabba leveranser.

VOLT

Visar alla 13 resultat

 • Nyhet
  Prisgaranti
  VOLT Midnight mint Pearls
  VOLT Pearls Midnight Mint Strong
 • Nyhet
  Prisgaranti
  VOLT Twisted Berry Pearls
  VOLT Pearls Twisted Berry
 • Prisgaranti
  VOLT Spearmint Breeze verision 2
  VOLT Spearmint Breeze Strong
 • Prisgaranti
  VOLT Dark Frost verision 2
  VOLT Dark Frost Super Strong
 • Prisgaranti
  VOLT Cool Crisp verision 2
  VOLT Cool Crisp Extra Strong
 • Prisgaranti
  VOLT Frosted Apple verision 2
  VOLT Frosted Apple Strong
 • Prisgaranti
  VOLT Deep Freeze verision 2
  VOLT Deep Freeze Super Strong
 • Nyhet
  Prisgaranti
  VOLT Mystic Blue
  VOLT Mystic Blue Strong
 • Nyhet
  Prisgaranti
  VOLT Red Swirl
  VOLT Red Swirl
 • Nyhet
  Prisgaranti
  VOLT Frosted Apple Extra Strong
  VOLT Frosted Apple Extra Strong
 • Nyhet
  Prisgaranti
  VOLT Zesty Citrus
  VOLT Zesty Citrus Extra Strong
 • Nyhet
  Prisgaranti
  VOLT Red Swirl MINI
  VOLT Red Swirl Mini
 • Nyhet
  Prisgaranti
  VOLT Mystic Blue MINI
  VOLT Mystic Blue Mini Strong

VOLT Snus – nikotinpåsar med spännande smaker

VOLT som ägs av Swedish Match är en riktig succé och idag en riktig favorit bland alla som använder nikotinpåsar. Den största anledningen till att de blivit så populära är för deras häftiga smaker som är otroligt välbalanserade. För den som söker en riktigt kittlande upplevelse finns VOLT Dark Frost som är den mest intensiva. För någon som letar efter en mer sublim känsla finns VOLT Red Swirl med jordgubbskaraktär och toner av vanilj i kombination av mynta.

I vilka format kommer VOLT snus i?

VOLTs nikotinpåsar kommer samtliga i ett något nättare format. Det numera vanligt förekommande slim-formatet är framtaget för att ligga mer bekvämt under läppen och inte bli någon utbuktnad. Fördelen som många ser det, är att det är diskretare. Eftersom nikotinpåsarna är smalare så rinner de också mindre.

Utöver slim-formatet så finns även VOLT Mystic Blue och VOLT Red Swirl i ett mini-format. Påsarna är då något mindre och perfekta för den som vill vara diskret med sitt användande eller vill skära ner på nikotinet.

Vad har VOLT snus för styrka och nikotinhalt?

Volt finns i olika styrkor och innehåller därför även olika mängd nikotin. På ovansidan av förpackningen finns det en skala från 1 till 5 som återger produktens nikotinhalt men även dess smakintensitet. De allra starkaste sorterna har ca 17 mg/g och markeras på dosans lock med en 5:a. De produkter som är markerade med 1-2 så är smakerna mycket rundare med en lägre nikotinhalt. Oavsett styrka så håller smaken sig ungefär lika länge mellan de olika sorterna.

Vad kostar VOLT och är det enkelt att beställa?

På MinPrilla strävar vi alltid efter att erbjuda det lägsta priset till dig som kund oavsett vilken smak du väljer. Om du mot all förmodan skulle hitta ett bättre VOLT snus pris någon annanstans så kompenserar vi dig. Det ska vara enkelt, snabbt och billigt att handla av oss. Vi erbjuder alla smaker som 10-pack och 30-pack men även några sorter som 1-pack eller 5-pack. Desto fler dosor du handlar av en sort, desto billigare blir det.

volt snusvolt nikotinpåsarVOLT Pearls Midnight MintVOLT Pearls Twisted Berry NY

Varukorg
Kategorier
Varumärken
Smak
Styrka
Format