TEREA

TEREA används tillsammans med IQOS Iluma som är en eldriven enhet som värmer upp tobaken istället för att förbränna den.

TEREA heatsticks eller tobaksstickor som de även kallas, är kompakta och omsorgsfullt utformade för att leverera tobakens smak när de värms upp i en IQOS Iluma.

Tobaksstickorna är designade för att endast användas tillsammans med en IQOS Iluma enhet.

Använd inte andra generationens IQOS, IQOS Ilumas SMARTCORE-stickorna med tidigare generationer av IQOS, eftersom det kan skada din enhet. Ta inte isär eller svälj SMARTCORE-tobaksstickor eftersom produkten innehåller en vass metalldel som kan orsaka skada om den sväljs. Förvara utom räckhåll för barn.

Vad skiljer TEREA tobaksstickor från tidigare HEETS?

Det nya innovativa, bladlösa SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™ värmer upp tobaken inuti tobaksstickan. Tobaksstickorna TEREA har ett element av metall inuti, vilken värmer tobaken genom induktion. Induktionsuppvärmningen medför även att du inte behöver rengöra enheten efter varje användande.

Det gör att tobaken når ett exakt kontrollerat temperaturintervall och denna uppvärmning frigör en ånga som innehåller tobak och nikotin. Eftersom tobaken inte förbränns produceras heller ingen rök eller röklukt.

IQOS tidigare teknik via HEETS var den så kallade "Heat not Burn"-teknologin vilket innebär att tobak värms upp via IQOS värmeblad i enheten.

Vilka smaker finns för TEREA tobaksstickor?

I Sverige finns det åtta olika varianter. Tre mentolsmaker och fem andra olika tobakssmaker. Varje förpackning innehåller 20 heatsticks.

Visar alla 8 resultat

Visar alla 8 resultat

 • TEREA BlueTEREA Blue Selection
  59 kr2396 kr
 • TEREA SiennaTEREA Sienna Selection
  59 kr2396 kr
 • TEREA TurquoiseTEREA Turquoise Selection
  59 kr2396 kr
 • TEREA YellowTEREA Yellow Selection
  59 kr2396 kr
 • TEREA AmberTEREA Amber Selection
  59 kr2396 kr
 • TEREA KellyTEREA Kelly Selection
  59 kr2396 kr
 • TEREA TeakTEREA Teak Selection
  59 kr2396 kr
 • TEREA RussetTEREA Russet Selection
  59 kr2396 kr