Om minprilla.se

Om minprilla.se

DIREKTLEVERANS

MinPrilla har inget eget lager (till skillnad från många konkurrenter). Det betyder färskare och billigare prillor raka vägen hem till dig. När du beställer din prilla plockas och skickas det direkt från grossist, utan att mellanlagras och packas om hos oss.

På så sätt skapar vi stordriftsfördelar vilket ger lägre fraktkostnader och lite andrum för miljön. Varför inte modernisera, förenkla och automatisera när det faktiskt går? Så tänker i alla fall vi.

Om MinPrilla Party

SMART PÅ STOCK

MinPrilla fokuserar på försäljning av prillor i storpack, alltså på stock. Det gör vi återigen (förlåt om vi tjatar) för att skippa onödiga transporter och för att få ner priset så mycket som möjligt till dig som kund.

Prata ihop dig med kollegorna, vännerna och grannarna så att ni kan lägga en gemensam beställning. Vill någon av er testa en nyhet? Då finns självklart möjlighet att köpa enskilda dosor att prova på.

PRISGARANTI

Hos min MinPrilla ska du känna dig trygg med att du alltid kan köpa nätets billigaste stock, låter väl toppen. Vår prisgaranti kompenserar dig om, du mot förmodan, skulle hitta ett billigare pris någon annanstans. Gäller för produkter som är märkta med symbolen prisgaranti. Vill du veta mera så står detaljerna i våra köpvillkor.

Prisgaranti - vi lämnar alltid en garanti om lägsta pris
Varukorg