Publicerad den

MinPrilla överlägsna enligt Trustpilot – bäst betyg och flest omdömen

Nuförtiden, när vi alltmer väger in andras åsikter när vi tar beslut, har Trustpilot blivit en välkänd plattform för att läsa och även dela egna kundrecensioner. När det handlar om att välja en e-handel med snus som man kan lita på, är det alltid värdefullt att höra vad andra kunder har att säga. MinPrilla har klivit fram som en tydlig ledare inom snusbranschen med både de bästa betygen och det mest omfattande antalet omdömen bland samtliga svenska e-handlare som säljer snus på internet. Låt oss ta en närmare titt på varför MinPrilla har lyckats erövra kundernas hjärtan enligt Trustpilot.

Kundförtroende som hörnsten

Allt fler snusare väljer idag att köpa billigt snus online istället för att köpa sitt snus i fysiska butiker. MinPrilla har inte bara etablerat sig som en tongivande aktör på snusmarknaden, utan har också byggt upp en tillit hos kunderna. Kundrecensioner väger tungt och Trustpilot ger rösten åt faktiska köpare som delar sina personliga upplevelser av produkter och tjänster. 

Med sin mängd och variation av recensioner har Trustpilot etablerat sig som en pålitlig källa för att bedöma företags kvalitet och påverkan på kunderna. Genom att besitta det högsta genomsnittsbetyget och samtidigt det största antalet recensioner bland svenska snusleverantörer har MinPrilla verkligen visat sig ha fullt fokus på kundnöjdhet genom att ge kunderna bra service, rätt pris, snabba leveranser och färska produkter. Och det har gått snabbt, i oktober firar MinPrilla 2 årsjubileum och har alltså funnits på marknaden i bara 2 år.

Omdöme från Trustpilot om gratis, snabb leverans av snus till bra pris


Kundservice som gör skillnad

Som kaffe ger en energikick på morgonen, ger Trustpilot förtroende i köpprocessen. Efter att man gjort ett köp hos oss får man ett mejl via Trustpilot där vi ber kunden skriva ett omdöme, och det som tydligt skiljer MinPrilla från våra konkurrenter är vår överlägsna kundservice. Detta har inte bara gett oss nöjda kunder, utan har även avspeglats i de fina recensioner vi fått.

”Vårt fokus har från första dagen varit att erbjuda våra kunder den bästa kundservicen. Vilket är ganska enkelt om man har ett brinnande engagemang för att hjälpa kunder samt ett stort intresse för produkterna, vilket vi som jobbar här har.”

– Egil, ansvarig för kundservice

Omdöme från Trustpilot om bra kundservice och billigt snus


En skara nöjda kunder

Utöver att ha etablerat en närvaro på Trustpilot har MinPrilla framgångsrikt skapat en stor skara av nöjda kunder som aktivt delar sina erfarenheter. Recensionerna på Trustpilot visar tydligt att MinPrilla ligger i topp som en pålitlig svensk e-handlare inom snus, uppvärmd tobak och vape. Vårt engagemang och fokus på kunden har genom rätt pris, snabba leveranser, färskt snus och toppat med en grymt bra kundservicepersonal varit faktorer som tillsammans skapat vår framgångssaga. För alla som söker en pålitlig e-handel inom snus, uppvärmd tobak och vape är MinPrilla det självklara valet enligt våra kunder via Trustpilot.