Black Week! Se vårt sortiment här

Nick & Johnny

Nick & Johnny snusNick & Johnny är ett varumärke som erbjuder vanligt portionssnus samt white portion med ett högre nikotininnehåll. Ett snus som har sin bas i tobak men med många annorlunda smakskildringar.

Visar alla 5 resultat

 • Prisgaranti
  Nick & Johnny Red Hot
  Nick and Johnny Red Hot
 • Prisgaranti
  Nick & Johnny Crushed Ice
  Nick and Johnny Crushed Ice
 • Prisgaranti
  Nick Johnny White Crushed Ice
  Nick and Johnny Crushed Ice White
 • Prisgaranti
  Nick & Johnny Americana
  Nick and Johnny Americana
 • Prisgaranti
  Nick Johnny White Green Ice
  Nick and Johnny Green Ice

Nick & Johnny snus

Nick & Johnny är ett modernt snus som tillverkas och marknadsförs av Swedish Match. Ursprungligen lanserades det 2006 i Norge med Nick & Johnny Original och blev väl mottaget med snabb tillväxt i popularitet. Redan 2007 introducerades snuset till Sverige och dessutom utökades sortimentet med Nick & Johnny Strong.

Varumärke med flera sorter och smakupplevelser

Idag har sortimentet flera sorter såsom vanlig portion, white portion, white portion slim som erbjuder unika smakupplevelser kombinerat med högkvalitativ tobak:

Nick & Johnny Americana
Nick & Johnny Crushed Ice
Nick & Johnny Red Hot
Nick & Johnny Crushed Ice
Nick & Johnny Green Ice

Nick & Johnny lössnus såldes tidigare men produktion och försäljning stoppades på grund av dålig efterfrågan. Återstår att se om det dyker upp på marknaden igen!

Modernt snus med design

Innovation och moderna riktlinjer är något som tydligt återspeglas i Nick & Johnnys förpackningsdesign. Swedish Match väljer en burkdesign som oftast innefattar levande bilder betonat med ljusa färger som tillsammans skapar en unik och ytterst igenkännbar produkt. Detta är ett koncept som fallit väl i smaken för unga vuxna i Skandinavien men även i övriga delar av världen.

Hur stark är Nick & Johnny?

Nick & Johnny har genomsnittligt 40% mer nikotininnehåll än andra snusvarumärken och har därmed blivit känt för att ge en snabb och stark nikotinspark. Detta har bidragit till en stor popularitet, särskilt av cigarettrökare.

Vad kostar Nick & Johnny snus?

Nick & Johnny snus håller genom hela sortimentet ett genomsnittligt pris på ca. 41 kr.

Varukorg
Kategorier
Varumärken
Smak
Styrka
Format