Nordic Spirit

Nordic Spirit är tobaksfria prillor med nya smaker

Vill du ha en prilla som både smakar länge och lagom mycket? Då är Nordic Spirit ett tips. Dessa kritvita prillor innehåller nikotin men inte tobak och finns i smaker som Mint, Watermelon, Berry Citrus, Spearmint Intense och Elderflower. Nordic Spirit tillverkas av Nordic Snus.

Ett förfinat koncept och ett omtag har nu gett Nordic Spirit en ännu bättre produkt. En ny formula ger nikotinpåsarna en högre fuktighetsgrad för en ännu mer intensiv smakupplevelse. Dessutom med en ny design på dosan och en uppdaterad logotyp.

OBS! Nordic Spirit har på tillverkarens begäran, den 31 maj 2022, generellt utgått ur sortimentet på hela den svenska marknaden.

Visar alla 7 resultat

  • Nordic Spirit Mint Slim X-Strong
  • Nordic Spirit Elderflower Slim Strong
  • Nordic Spirit Mint Slim Strong
  • Nordic Spirit Berry Citrus Slim
  • Nordic Spirit Spearmint Intense Slim Strong
  • Nordic Spirit Spearmint Intense Slim
  • Nordic Spirit Watermelon Slim

Vad innehåller nya Nordic Spirit snus?

Innehållet är en blandning av naturliga växtfibrer, nikotin, smakaromer och en mindre del tuggummibas. Nikotinpåsarna innehåller INTE någon tobak. Produkterna produceras genom en unik process där ingredienserna blandas för att sedan packas i färdiga portioner.

Vad är skillnaden med nya Nordic Spirits produkter?

De nya nikotinpåsarna från Nordic Spirit har en högre mjukhet som formas diskret under läppen. Tack vare den nya formulan och en högre fuktighet så kan du förvänta dig en ännu mer intensiv smakrelease.

Vilka smaker kommer Nordic Spirit i?

Nordic Spirit fortsätter att inspireras av smaker av Norden såsom fläder och bär. Alla tidigare smaker har återlanserats men med en förbättrad smakupplevelse. Det tillkommer även två nya smaker, Spearmint Intense strong och Mint x-strong.

I vilka styrkor finns Nordic Spirit snus i?

Beroende på vilken smak du väljer så finns varierar nikotinet och styrkan av smaken. Styrkan anges på dosan som en 4-gradig skala och nikotinhalten återges på baksidan av förpackningen. Nikotinhalten varierar mellan 8 och 16 mg nikotin per gram av produkten.

Varukorg
Kategorier
Varumärken
Smak
Styrka
Format