Publicerad den

VOLT PEARLS – ny produkt som ger en helt unik känsla i munnen

Nya Volt Pearls

VOLT släpper en helt ny produkt på marknaden som både håller formen längre och som ger en kraftfull release av smak och nikotin. VOLT PEARLS förväntas bli en ny succé. Vi berättar allt du behöver veta om den nya tillverkningsmetoden och de nya smakerna.

Nya VOLT PEARLS – Innovativ nyhet i form av utseende och känsla

Så vad är det som gör VOLT PEARLS unikt? Med en helt ny produktionsmetod där innehållet har formen av små pärlor är produkten en spännande nyhet. Både i form av utseende men också i funktionen då produkten även har en förbättrad smak- och styrkerelease. VOLT PEARLS kommer i två olika smaker och styrkor.

Med en helt ny produkt olik alla andra på marknaden vill man ge en helt ny sensorisk upplevelse. Hela kategorin snus är väldigt homogen vad gäller form och funktion. Med VOLT PEARLS och dess unika och nya funktioner vill man stärka sitt varumärke.

Två nya produkter lanseras med den nya produktionsmetoden, VOLT Pearls Twisted Berry med smaker av sommarbär och toner av mint. Portionerna innehåller 6,5 mg per portion. VOLT Pearls Midnight Mint skiljer sig i sin smakupplevelse med kyliga, fräscha toner av pepparmint och mentol. En något starkare sort med en styrka på 9,5 mg per portion.

Båda sorterna släpps i ett slim-format med 21 portioner per dosa. Prissättningen för dessa sorter blir snarlika övriga produkter från VOLT och kommer även finnas som erbjudande i checkouten för 1 kr under en begränsad tid. Givetvis omfattas de båda av MinPrillas prisgaranti.

VOLT Pearls Twisted Berry
VOLT Pearls Midnight Mint

Hur kan VOLT PEARLS leverera en kraftfullare nikotin- och smakleverans?

Med ett nytt och innovativt sätt att tillverka VOLT PEARLS frigörs smak och nikotin snabbare vilket ger en kraftfullare smak och nikotinrelease. Vanliga nikotinpåsar tillverkas genom att nikotin, smaksättning och fyllnadsmedel blandas ihop som ett pulver som sedan fylls i påsar. Antingen har dessa sedan fuktats i efterhand eller fått vatten tillsatt till pulvret innan påsarna fylls.

Den nydanande och utvecklade tillverkningen, som kallas Pearls-teknologin, innebär att fyllnadsmedel först pressas samman till små pärlor. Sedan tillsätts smak och nikotin som då lägger sig på ytan på pärlorna.

Både hur produkten håller formen och hur den ser ut i sammansättningen skiljer sig alltså från mängden där smak och nikotin blandats ihop med övrigt innehåll. Det man är ute efter med produkten och som man vill att konsumenten ska känna är att man hittat en optimal produkt. En produkt som både ger en snabb nikotin- och smakupplevelse såväl som en långvarig upplevelse genom hela användandet.