Publicerad den

Lyft byter namn till Velo 2022

Lyft byter namn till Velo 2022

Nu är det klart att Lyft snus som ägs av British American Tobacco, byter namn till Velo under 2022. Velo kommer finnas med samma smaker som finns under Lyft idag.

Lyft snus är några av de mest populära smakerna här på minprilla.se och givetvis kommer vi se till att fortsätta sälja även Velos produkter efter namnbytet.

Varför byter Lyft namn till velo?

Lyft beskriver på sin webbplats att förändring är nödvändigt och att det är den enda vägen framåt. Vi tolkar det som att namnbytet i sig inte handlar så mycket om att överge det gamla men att de behöver markera en nystart då de kommer arbeta mycket hårdare med hållbarhet som strategi. De ser en möjlighet att bygga vidare på sina styrkor och kunna axla ett större ansvar för miljön. Genom att gå samman med olika partners så kommer Velo att initiera ett flertal hållbarhetsprojekt.

Lyft byter namn till velo 2022

När det kommer till deras produkter som de har haft stor framgång med, så kommer de inte ändras. Samma smaker som vi idag hittar under varumärket Lyft kommer finnas även under Velos namn.

Lyft går idag att köpa i flera olika länder, däribland Sverige. Enligt British American Tobacco kommer Velo fortsatt säljas på samma marknader som Lyft finns idag representerade på.

Mer finns att läsa på Velos landningssida för migrationen