Publicerad den 2 kommentarer

Nu breddar vi våra leveransalternativ med Instabox!

Instabox leveransalternativ

För ett litet tag sedan så snackade vi om just frakten mer er kunder och vad som är viktigt för just er. Det framkom då att Instabox är ett efterfrågat leveransalternativ. Sagt och gjort så började vi undersöka möjligheterna att addera Instabox som fraktpartner.

På Minprilla.se strävar vi efter att ha så få mellanhänder som möjligt. Det är en del av vår filosofi att förenkla och automatisera så att du som kund kan få snabbare leveranser till lägsta möjliga pris. Som en naturlig del av vårt sätt att arbeta så frågar vi dig som kund vad vi kan göra bättre kontinuerligt. Vi tror att en tät dialog skapar just exakt det som vi alla är ute efter, ett enkelt och billigt sätt att handla prillor på nätet.

Nu kan vi med glädje meddela att allt är klart och att Instabox är ett valbart alternativ för dig när du handlar prillor hos oss, bra va?

2 reaktioner på “Nu breddar vi våra leveransalternativ med Instabox!

 1. tycker verkligen att ni ska kunna erbjuda kunden direktbetalnign jag vill absolut inte betala med faktura er betalpartner borde fixa detta omgående men annars har ni sjuka bra priser

  1. Hej Jamil!
   Tack för din feedback!
   Vi har nu lanserat fler betalsätt som möjliggör köp både med kort och Swish med inbyggd åldersverifiering så att ingen under 18 år kan handla av oss.

   // Kundservice

Kommentarer är stängda.