Black Week! Se vårt sortiment här

Granit

Granit snus

Granit är ett snusvarumärke från Fiedler & Lundgren (ägs av BAT) som lanserades 2004. Snusets smak har en tydlig tobakskaraktär och finns i Portion, White Portion och Lös. Granit finns även med en högre nikotinhalt.

Visar alla 4 resultat

 • Prisgaranti
  GRANIT Original Lös
  Granit Lös
 • Prisgaranti
  GRANIT Original Portion Large
  Granit Original Portion
 • Prisgaranti
  GRANIT Strong White Large
  Granit White Strong
 • Prisgaranti
  GRANIT White Portion Large
  Granit Original White

Granit snus

Granit snus är varumärket som snabbt blivit väldigt populärt bland oss svenskar. Varumärket lanserades 2004 av det återuppstartade bolaget Fiedler & Lundgren. Lanseringen sker kort efter att bolaget etablerat sig i sin nya hemstad Malmö.

Granit snus blir snabbt en succé och har otaliga gånger nämnts som en favoritsort på marknaden av oss svenskar. Granit utmärkte sig tidigt för sin dosdesign, faktum är att de var väldigt tidigt ute med ett kombilock som expanderar desto mer som det används.

Sortimentet är klassiskt som en italiensk pizzameny, få sorter men genomtänkta. Granit går att få i lös portion, vanlig portion och white portion. Portionsvarianterna finns även i en variant med högre nikotinstyrka och samtliga i normalformat.

Smaken beskrivs som en klassisk, tobaksnära smak med mjuka, subtila inslag av peppar och bergamott. Det är helt enkelt ett snus som påminner om våra svenska klassiker men med en modern touch. Nikotinhalten varierar från 9-16 mg/g mellan de olika sorterna.

Prisbilden har under åren förändrats och lutar numera åt samma pris som premiumsorterna.

Varukorg
Kategorier
Varumärken
Smak
Styrka
Format