Publicerad den

Vi välkomnar sommaren med tre nya spännande varumärken: Après, Helwit och Vont!

sommarens snus

Äntligen är sommaren här, och med den kommer inte bara sol och bad utan också friska fläktar från några riktigt spännande varumärken som gör sin entré hos oss på MinPrilla. Vi välkomnar tre framtidsinriktade varumärken till oss: Après, Helwit och Vont.

Så ta en paus från vardagen, luta dig tillbaka och låt oss guida dig genom vad Après, Helwit och Vont har att bjuda på. Perfekta följeslagare för dina sommaräventyr!

Après 

Först ut har vi Après, som snabbt expanderat på den tobaksfria snusmarknaden. Sedan starten 2021 har Après erbjudit tobaksfritt vitt snus som är tillverkade av växtbaserat material, helt utan tobak. Sortimentet sträcker sig från de klassiska tonerna i Après Cola och Après Mint till fruktiga innovativa toner i Après Lemon Curd, sortimentet finns i både normal och extra starka varianter. Après är inte bara en leverantör av högkvalitativa produkter, utan visar också vägen med sitt miljöarbete. Genom att använda sig utav återvinningsbar plast och samarbete med återvinning app stärker de sin miljöprofil ytterligare.

Helwit 

Helwit, ett annat framstående varumärke från Yoik som idag är en självklar produkt på butikshyllorna av vitt snus runt om i Europa. De har sedan sin start 2021 fokuserat på tobaksfria alternativ som är både innovativa och miljövänliga. Helwit satsar även på mer naturliga smakämnen i sin smaksättning. Med produktion drivet av grön el och dosor gjorda av tallolja, står Helwit för en hållbar framtid inom snusindustrin. Deras produkter, som sträcker sig från Helwit Blueberry med fruktiga inslag till Helwit Mocha med en smak av cappuccino och karamellchoklad.

Vont

Det tredje nya tillskottet är Vont, specialiserade på nikotinprodukter utan tobak. Deras Vape är designade för att efterlikna känslan av att röka utan dess negativa effekter. Vont introducerar produkter som To-Go och Cube, engångsvape som är redo att användas direkt ur förpackningen. Sortimentet går från unika smaker som Vont Cube Cotton Candy till somriga Vont To-Go Sweet Melon.

Med dessa tre nya spännande tillskott på vår MinPrilla-hylla är det dags att krydda till din sommar! Vi på MinPrilla vill även tipsa dig om att fortsätta hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna i vårt sortiment!