Catch

Catch är ett klassiskt varumärke med mycket tradition i kombination med nytänkande. Catch snus var en av de absolut första att lansera smaksatta snusportioner och är idag en av de mest populära sorterna på marknaden.

Catch snus

Visar alla 8 resultat

 • Prisgaranti
  XR Catch Mint PSWS
  XRANGE Catch Slim White Mint
 • Prisgaranti
  XR Catch Raspberry & Licorice PSWS
  XRANGE Catch Slim White Raspberry Licorice
 • Prisgaranti
  Catch Snus Licorice White Large
  Catch White Licorice
 • Prisgaranti
  Catch Snus Eucalyptus White Large
  Catch White Eucalyptus
 • Prisgaranti
  Catch SNUS Licorice
  Catch Liqorice Mini
 • Prisgaranti
  Catch Snus Spearmint White
  Catch Spearmint Mini
 • Prisgaranti
  Catch SNUS Dry Licorice
  Catch Dry Licorice Mini
 • Prisgaranti
  Catch SNUS Dry Eucalyptus
  Catch Dry Eucalyptus Mini

Historien om Catch snus

Catch är ett varumärke från Swedish Match och var tidigt ute med att smaksätta sitt snus. Det lanserades redan 1984 och har sedan dess lyckats mer än väl med att hålla sig till toppen av moderna snusmärken. Catch snus är Sveriges första portionssnus som verkligen lyckades trendsätta sina produkter med en icke-traditionell snussmak och samtidigt behållit ett marknadsvänligt pris. Om man ser över Catch snus smaker så ser vi bland annat flaggskepp som Catch White Licorice som levererar en klar lakritssmak, men även Catch White Eucalyptus som har en tydlig och frisk smak av mint och eukalyptus. Catch-familjen satsar stenhårt på att varje produkt skall ha sin enskilda och unika smakkaraktär.

Catch snus finns i fyra olika format

Förutom Catch snus olika smaker har de även fyra olika format på snuset. Catch finns som den fuktigare Original-prillan, den torrare White-prillan och i ett ännu torrare Dry-format. Catch Dry liknar White Mini i känslan och med samma storlek på prillan, men genom en låg fukthalt i prillan så är det här ett portionssnus som rinner minimalt.

XRANGE Catch Slim White Mint, som en del av Swedish Match XRANGE-serie, passar för dig som vill ha ett snus i Slim Large-formatet. Den smakar längre och rinner mindre jämfört med en vanlig White Portion från Swedish Match.

Varukorg
Kategorier
Varumärken
Smak
Styrka
Format