Black Week! Se vårt sortiment här

Grov

Grov snus

Grov är ett svenskt traditionellt snus som tillverkas av Swedish Match. Snuset som även kallas Grovsnus har rötter hela vägen från 1800-talet och är fortfarande ett av de populäraste snusmärkena i Sverige. Namnet antyder tydligt på ett snus som är grovt malet och har blivit känt därefter. Grov snus hittar ni här på minprilla och erbjuds i varianterna Grov Lös, Grov Portion, Grov Stark och Grov White.

Visar alla 4 resultat

 • Prisgaranti
  Grov Lös
  Grov Lös
 • Prisgaranti
  Grov
  Grov Portion
 • Prisgaranti
  Grov Stark
  Grov Stark
 • Prisgaranti
  Grov White
  Grov White

Grov står för mörk och kraftig tobakssmak i grovmalen form

Alla produkter i Grov-familjen kan tydligt känns igen på den mörka och kraftiga tobakssmaken. Snuset bjuder på en smakupplevelse som är tydlig och levererar en stadig tobakskaraktär som har rökiga inslag av jord, stall, mörk choklad och toner av blommor.

Grov snus har rötterna i 1800-talet

Grov snus uppfanns och tillverkades 1872 av företaget Wilhelm Hellgren & Co i tobaksfabriken på Södermalm i Stockholm. Grovsnus var ett grovmalet snus som ansågs vara en allvarlig utmanare till dåtidens marknadsledare, Ljunglöfs Ettan. Med receptet på Grov Lös som utgångspunkt skedde en lansering av Grov Portion 1983 och tjugo år senare släpptes Grov White.

Grov snus pris och hur mycket nikotin?

I dagens läge har Grov Lös ett pris på ca. 52 kr medans övriga varianter har ett genomsnittligt pris på ca. 44 kr. Grov snus nikotinhalt innehar en nivå som överlag ligger på ca.8mg/g.

Varukorg
Kategorier
Varumärken
Smak
Styrka
Format