Publicerad den Lämna en kommentar

VELO presenterar höstens nyheter

VELO nytt snus

Välkommen till en ny säsong med VELO, en av de framstående aktörerna inom nikotinpåsar. Under vecka 40 introducerar vi stolt flera nya produkter som kommer att erbjuda snusentusiaster spännande valmöjligheter. Låt oss utforska vårt sortiment och vad det är för nya smaker VELO nu lanserar.

Vad är VELO egentligen?

VELO (tidigare LYFT) – erbjuder smakrika nikotinpåsar som är helt vita, fria från tobak. VELO håller alltid en hög kvalitet på sina produkter och släpper hela tiden nya smaker, styrkor och storlekar. Det är British American Tobacco som tillverkar detta snus. Nikotinpåsarna är dessutom smala, så de passar bra under läppen och du behöver inte oroa dig för att de ska börja rinna.

Här är en översikt över de senaste tillskotten:

Alternativ utan nikotin

VELO kliver nu in och lanserar nikotinfritt snus. Med två nya produkter i kategorin så erbjuder de nu även nikotinfria alternativ. 

VELO Ice Cool Zero Nic: Intensivt kylande med smak av skarp pepparmint med inslag av sötma och toner av mynta. Nu utan nikotin.
VELO Cool Storm Zero Nic: En annan nikotinfri, mentolbaserad smak med inslag av pepparmynta som ger en starkt kylande känsla. Perfekt för dem som söker en svalkande och uppfriskande snusupplevelse.

Smakvariationer

VELO Cinnamon Flame: En kryddig och eldig kanelupplevelse blandad med svartpeppar som kommer att tända dina smaklökar med en värmande känsla.

VELO Punchy Lime Mini: Med exotisk smak av lime i ett kompakt miniformat med lägre fuktighet.

VELO Nutty Virginia Mini: Med smak av tobak i ett kompakt miniformat med lägre fuktighet.
VELO Easy Mint Mini: Med fyllig sötma från mynta och kylande friskhet av mentol i ett kompakt miniformat. Nu med lägre fuktighet.

Svensk influens

VELO Heritage LEP, Frozen Cloudberry: En riktig symbol för det svenska med smak av hjortron, nypon och mynta som huvudattraktion. Endast i begränsad upplaga.

Denna omfattande lansering av nya smaker och storlekar återspeglar VELOs vilja att erbjuda varierande och spännande alternativ till sina användare. Både om du är ny snusare som utforskar snusvärlden eller en erfaren snusare som letar efter något nytt och intressant, har VELO produkter som kan passa just dig.

VELOs produkter är helt fria från tobak och tillverkade av högkvalitativa, växtbaserade material. Denna höga kvalitetsstandard har gjort VELO till ett populärt val bland många snusentusiaster.

Så om du är redo för nya snusupplevelser, ta en titt på VELOs nya produkter. Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna från MinPrilla och ta del av de senaste händelserna inom snusvärlden med oss!

Lämna ett svar