Publicerad den

MinPrilla firar 2 år med snusglädje

MinPrilla firar 2 år

Idag, den 24 oktober är det snusets dag, en dag då vi hyllar snuset och dess betydelse för Sverige och världen. Det har varit en del av det svenska samhället, kulturen och ekonomin i flera hundra år. Snusets historia är sannerligen en del av den svenska historien. Snuset har också varit en källa till innovation, forskning och utveckling. Det har gett upphov till nya produkter, smaker och format som har anpassats till olika behov och preferenser. Det kanske allra viktigaste ur ett folkhälsoperspektiv, snuset har bidragit till att minska rökningen i Sverige.

Snusets dag är ett tillfälle att uppmärksamma snuset och dess historia. Vi på MinPrilla vill gärna fira snusets dag med dig. Vi har nämligen en speciell koppling till den här dagen.

Snusets dag – en dag att fira med MinPrilla

Det var nämligen just på snusets dag, för två år sedan, som vi startade vår e-handel med snus. Sedan dess har vi levererat billigt snus online, med ett väl utvalt sortiment av klassiker, nya sorter, liksom tobaksfria alternativ. Vi erbjuder All White, Lössnus, Portionssnus, White Portion och Nikotinfritt snus. Vi har också andra produkter som e-cigaretter, engångsvapes och uppvärmd tobak.

Nu skickar vi redan i snitt ut över 1.000 ordrar per dag!

Vår vision är att erbjuda dig som kund den bästa upplevelsen när du handlar hos oss. Vi har flera olika fraktalternativ och betalsätt, så att du kan välja det som passar dig bäst. Vi erbjuder gratis fraktalternativ för ordrar över 189 kr och snabba leveranser.

Vi är stolta över att på rekordtid ha etablerat oss som en av Sveriges ledande onlinebutiker för snus. Men det som verkligen gör oss glada är att ha dig som kund. Du är anledningen till att vi finns och att vi kan fortsätta att växa och utvecklas. Därför vill vi tacka dig för ditt förtroende. Se vår jubileums-sida med samlade klassiker, nyheter och favoriter utvalda av oss.

MinPrilla – ett namn med historia

EG? Ute utan min prilla. Dekal på truck.
Foto: privat arkiv

Du kanske undrar varför vi valde namnet MinPrilla för vår e-handel. Det finns faktiskt en intressant historia bakom det. Namnet kommer från de populära dekalerna som dök upp i Sverige på 90-talet när landet ansökte om medlemskap i den Europeiska Gemenskapen (EG).

Många svenskar var oroliga för att snuset skulle förbjudas i EG eftersom det ansågs vara en ohälsosam och ovanlig vana. Därför startade de en folkrörelse för att försvara sin rätt att prilla. Några av de mest kända slagorden från den tiden var:

“Rör inte min prilla”

“EG? Inte utan min prilla!”

Moderaternas slogan: Rör inte min prilla
Foto: privat arkiv

Dessa uttryck visade hur starkt många svenskar kände för sitt snus och hur de inte ville ge upp det. De blev också ett sätt att uttrycka sin identitet och sin kultur. Ja-sidan segrade till slut och den svenska marknaden blev undantaget förbudet av orala tobaksprodukter, vilket kan ha varit en förutsättning för att svenskarna skulle acceptera ett medlemskap i EG.

Vi tyckte att dessa slogans passade bra in på vår vision och våra värderingar. Vi vill vara folkliga och erbjuda snus till alla som vill ha det. Vi vill också hylla den svenska snustraditionen och dess historia.

Därför valde vi namnet MinPrilla; som en hyllning till snusarna som stod upp för sin prilla mot EG. Vi vill att du ska känna samma stolthet och glädje när du handlar hos oss.

Bil med dekaler: rör inte min prilla
Foto: privat arkiv

MinPrilla – bäst betyg och flest omdömen på Trustpilot

Vi vet att kundrecensioner är viktiga när du ska välja en e-handel med snus som du kan lita på. Därför är vi extra glada över att ha fått så många fina omdömen på Trustpilot.

På de här två åren har MinPrilla klivit fram som en tydlig ledare inom snusbranschen med både de bästa betygen och det mest omfattande antalet omdömen bland samtliga svenska e-handlare som säljer snus på internet. Det visar att vi har lyckats erövra kundernas hjärtan genom att ge dem bra service, rätt pris, snabba leveranser och bra, purfärska produkter.

Vårt fokus har från första dagen varit att erbjuda våra kunder den bästa kundservicen. Vilket är ganska enkelt om man har ett brinnande engagemang för att hjälpa kunder samt ett stort intresse för produkterna, vilket vi som jobbar här har.

Vi är tacksamma för alla de positiva kommentarer vi har fått från våra kunder på Trustpilot. Här är några exempel:

Omdöme från Tomas, Enskede dalen
Omdöme på TrustPilot från Tomas, Enskede dalen
Omdöme från Lisbeth Rosell, Mora
Omdöme på TrustPilot från Lisbeth Rosell, Mora

Vi tar också till oss av eventuell kritik eller förslag på förbättringar. Vi strävar alltid efter att bli bättre och att möta våra kunders förväntningar och behov.

Tack för att du väljer MinPrilla

Vi hoppas att du vill vara med och fira vårt 2-årsjubileum och snusets dag med oss. Vi är glada över att ha dig som kund och vi ser fram emot att fortsätta leverera snus till dig.

Tack för att du väljer MinPrilla!

Logo Rör inte min prilla
Foto: privat arkiv